Waxen

Voor het ontharen van het lichaam en gezicht gebruik ik Lycon. Deze sterke wax, op basis van natuurlijke hars en bijenwas, verwijdert haren vanaf 1 mm. De hot waxen van LYCON bevatten een selectie van de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten. Het haar blijft wekenlang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!

Waarom waxen?

Waxen is de oudste, natuurlijkste en meest effectieve vorm van ontharen. Door regelmatig te waxen (tussen de 3 en 6 weken) worden de haartjes dunner en zachter. Ook duurt het langer voordat deze weer terug groeien. Op sommige plaatsen komen haartjes bij consequent en regelmatig waxen zelfs helemaal niet meer terug.

Alle LYCON waxen hebben heel milde samenstellingen en zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen in combinatie met bijenwas. De toevoeging van heerlijk geurende, aromatische oliën zorgt ervoor dat de formules onweerstaanbaar ruiken naar onder andere romige vanille, sprankelende bessen, aardbeien en zelfs pure chocolade. Ze hebben tijdens het waxen intensief verzorgende eigenschappen voor uw huid.

Langdurig haarvrij, zónder stoppels, ingegroeide haartjes of huidirritaties

Gemiddeld genomen blijven de haartjes na het waxen met LYCON Precision Waxing tussen de 3 en 6 weken weg. In de tussentijd zijn er geen hinderlijke stoppels, huidirritaties of ingegroeide haartjes. Waxen met LYCON zorgt dus voor een langdurig haarvrije en vooral zachte huid, iets dat u met scheren of epileren niet bereikt.