Gellak

Gellak is ideaal als u lang mooi blijvende nagels wilt hebben. De lak wordt aangebracht op de natuurlijke nagels. Met dit product is het niet mogelijk om de nagels te verlengen. Het geeft uw nagels extra stevigheid waardoor scheuren en afbreken tot een minimum beperkt wordt. Wat ook een groor voordeel is, de lak is na het uitharden onder de lamp gelijk droog waardoor u niet meer voorzichtig hoeft te doen met de nagels na de afspraak. De gellak blijft gemiddeld 2 tot 4 weken zitten. Bij elke vervolgafspraak is het mogelijk om van kleur te wisselen.

De oplossing dus voor als u geen kunstnagels wilt maar wel mooie, verzorgde nagels. Gellak is toepasbaar op zowel handen als voeten.

Wat is dan het verschil tussen gellak met of zonder versteviging?

Gellak zonder versteviging wordt gebruikt voor nagels die niet afbreken, helemaal gezond en dus sterk zijn. Dit is een base coat die niet extra stevigheid aan de nagels biedt.

Wanneer er gekozen wordt voor gellak met verstevigen wordt er gewerkt met een rubberbase coat. De rubber base is een base coat die flexibel is en meebuigt samen met de nagel. Deze is ontwikkeld om de nagels extra stevig te maken. Bijvoorbeeld nagels verstevigen die schilferig zijn, nagels verstevigen die broos zijn, nagels verstevigen die dun zijn of nagels die gespleten zijn.

De manicure behandeling bestaat uit:

  • De nagels in vorm vijlen
  • Verzorgen en verwijderen van de nagelriemen
  • Lakken van de nagels
  • Nagelriem olie